We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Aanmelding en toelating

Met het advies van de basisschool voor het niveau vmbo-gl, vmbo-tl (mavo), havo of havo/vwo kun jij naar CBSplus. We voeren dan eerst een aanmeldingsgesprek met jou en je ouder(s) en bekijken de informatie die we krijgen van je basisschool. Zo weten wij of wij de school zijn die bij jou past.

(digitaal) Aanmelden voor leerjaar 1

De inschrijfperiode voor komend schooljaar is van 21 februari t/m 18 maart 2022. U kunt uw kind, tijdens deze inschrijfperiode, digitaal aanmelden bij CBSplus. Mocht u hierbij tegen problemen aanlopen kunt u natuurlijk altijd bellen naar school 010-4816700.

Wilt u na het invullen van dit formulier een scan of foto van de unieke code + advies basisschool, getekende voorkeurslijst en ID bewijs mailen naar r.l.schreurs@calvijn.nl.

Klik hier voor het digitale aanmeldformulier schooljaar 2022 - 2023.

En daarna?

Vervolgens bekijken wij of uw kind op onze school geplaatst kan worden. Als uw kind bijvoorbeeld een specifieke ondersteuningsbehoefte heeft, gaan we zorgvuldig na of wij die ondersteuning wel kunnen bieden.

Wanneer wij de inschrijving definitief kunnen maken, worden zowel de ouders als de basisschool officieel geïnformeerd over het genomen plaatsingsbesluit. Aansluitend nemen wij contact op met de basisscholen voor een warme overdracht.

De OverstapRoute

Het aanmelden van nieuwe leerlingen verloopt conform De OverstapRoute. Als u het definitieve adviesgesprek met de groepsleerkracht van de basisschool heeft gevoerd en u het 'adviesformulier met unieke code' heeft ontvangen, kunt u uw zoon/dochter aanmelden.