We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Extra online Informatiemiddag voor ouders (meld u hier aan)

Binnenkort gaat uw zoon/dochter naar het voortgezet onderwijs een nieuw en spannend avontuur tegemoet. Natuurlijk wilt u samen met uw kind de juiste schoolkeuze maken. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze school, wilt u weten waar CBSplus voor staat en wat de school te bieden heeft, dan is deze extra (online) informatiemiddag op 12 februari tussen 15.00 en 17.00 uur wat voor u.

Tijdens deze middag krijgt u van de teamleider en de ondersteuningscoördinator een beeldpresentatie over de school en wordt u uitgebreid geïnformeerd over het onderwijs, de organisatie en de ondersteuningsstructuur. Natuurlijk heeft u ook uitgebreid de gelegenheid om uw eigen specifieke vragen te stellen. Een middag waar de tijd voor u wordt genomen.

Aanmelden

Heeft u interesse om hierbij te zijn? U bent van harte welkom op 12 februari van 15.00 tot 17.00 uur. De koffie staat voor u klaar. Klik hier om u aan te melden voor de informatieavond.