We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kennismakingslessen (meld je hier aan)

De kennismakingslessen op onze school vinden plaats op woensdag 27 januari van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Tijdens het kennismakingsmoment kom je een middagje bij ons op school en maak je alvast kennis met een aantal van onze docenten, volg je een paar leuke kleine lessen, krijg je de informatie die je weten wil en zie je het schoolgebouw. In een gezellige sfeer vertellen wij je uiteraard wat je van onze school kunt verwachten en lopen we door het schoolgebouw heen. Leuk is natuurlijk ook dat je direct al een paar docenten leert kennen. En je krijgt ook de gelegenheid om je vragen aan ons te stellen. Naast een aantal docenten zullen er ook een aantal van onze huidige brugklassers voor je klaar staan om met je kennis te maken. Een mooi moment dus om onze school beter te leren kennen en te zien of CBS plus de school voor jou is.

Aanmelden

Wil je alleen komen? Of liever met je vriend, vriendin of klasgenoot? Geen enkel probleem! Wij vinden het fijn als je komt. Je bent van harte welkom. Ben je enthousiast? Vul dan het inschrijfformulier voor de kennismakingsmiddag in.