We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De ondernemende school

Op Calvijn Business School brengen we leerlingen vaardigheden bij die passen bij de moderne werkende mens: zelfbewustzijn, ondernemingszin en vindingrijkheid.

Onze school leidt op voor het mavo of havo diploma met daarbij het officiële Business School-certificaat van Vecon. Sport neemt op onze school een belangrijke plaats in. Daarbij is er veel aandacht voor tactiek, spelstrategieën en de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten. Onze leerlingen leren al vroeg verantwoordelijkheid te dragen en kritisch naar zichzelf te kijken. Naast algemene ontwikkeling, zetten we in op de verbetering van sociale vaardigheden, netwerken en samenwerken. Via excursies en bedrijfsbezoeken komen leerlingen op bijzondere plaatsen en ontmoeten ze inspirerende mensen. Een vervolgopleiding op mbo- of hbo-niveau is voor hen een logische stap.