We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Vrijdagmiddag informatiemiddag

Wilt u onze school zien? Dat kan! Heeft u vragen voor ons en serieuze interesse in onze school? En verwacht uw zoon of dochter een mavo, vmbo-gl, vmbo-tl of havo-advies? Dan bieden wij u de mogelijkheid om naar CBSplus te komen en gebruik te maken van ons spreekuur! Elke vrijdagmiddag organiseren wij een informatiemiddag voor ouders en leerlingen uit groep 8.

Ons spreekuurmoment is elke vrijdagmiddag, vanaf 14 januari van 15.00 tot 16.30 uur. Komt u gerust met uw zoon of dochter naar onze school. Jullie zijn van harte welkom! Graag geven wij u dan de benodigde informatie. Voor u en uw kind een mooie gelegenheid om een beeld te krijgen van ons gebouw en onze schoolomgeving. De koffie, thee of limonade zal klaarstaan.

Wilt u gebruikmaken van dit spreekuur, meld u zich dan aan via het aanmeldformulier 2022. Wij hopen u snel te ontmoeten!

R.L.Schreurs,
teamleider onderbouw CBSplus