We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Huiswerk maken op school

In klas 1 en 2 kun je je huiswerk op de Calvijn Business School maken. Om je te laten oefenen sluit je in klas 2 om de andere dag de schooldag af met je mentor. Dan start je ook met het maken van je huiswerk. Lukt het je niet, dan bieden we huiswerkbegeleiding aan.

Je kunt onder begeleiding van een leraar je huiswerk op school maken. Heb je meer hulp nodig, dan zijn hiervoor vrijwilligers van DOCK op school aanwezig. Je mag tot 16.30 uur op school blijven om aan je huiswerk te werken.