We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Tijd voor je huiswerk op school

Op school krijg je ook tijd om je huiswerk te leren of maken. Soms kun je tijdens de les al het een en ander doen. Voor klas 1 en 2 is er een aantal keer per week een huiswerkbegeleidingsuur (hwb).

Je kunt dit lesuur bijvoorbeeld goed gebruiken om nog even iets door te lezen wat je moet leren voor een bepaald vak. Ook kun je vragen stellen over huiswerk dat je niet zo goed begreep. Tijdens dit lesuur krijg je dan ook de tijd om in stilte je huiswerk door te nemen en om vragen te stellen aan de docent of een klasgenoot. Na de eerste periode bekijken we welke leerlingen geen huiswerkbegeleiding nodig hebben. Deze leerlingen maken hun huiswerk dan zelfstandig, thuis of ergens anders.