We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Lenteschool kan zittenblijven voorkomen

Wil je extra hulp bij een vak dat je moeilijk vindt, zodat je straks zonder problemen overgaat naar het volgende leerjaar? Doe dan op Calvijn Business School mee aan de lenteschool.

De lenteschool vindt elke dinsdagmiddag plaats, een lesvrije middag op onze school. Studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam spijkeren je dan bij in het vak waarvoor je onvoldoende staat. Deze extra ondersteuning duurt van half maart tot half juni. Je bent niet alleen, want elk jaar zijn er vijftig of zestig andere leerlingen die naar de lenteschool komen. Per vak wordt een groepje leerlingen samengesteld, dat is handig én gezellig. Je mentor geeft je hiervoor op. Sommige leerlingen vragen zelf of ze mogen aanschuiven. Meestal is dat goed. De lenteschool is bedoeld voor alle leerlingen, behalve als je in de brugklas mavo/havo en een examenklas zit. De school krijgt hiervoor subsidie; je hoeft zelf niets te betalen.