We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Mentor op Zuid

Zit je op de Calvijn Business School, dan is de kans groot dat je vragen over een moeilijk vak kunt stellen aan een student die meedoet aan het programma Mentoren op Zuid. Elke student begeleidt één leerling.

De studenten van Mentoren op Zuid zijn zelf ook afkomstig uit Rotterdam-Zuid en studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Ze kunnen je niet alleen met het schoolvak helpen, maar ook met het uitstippelen van je toekomst. Zo weten zij uit eigen ervaring hoe je doorstroomt naar het hoger beroepsonderwijs. Veel leerlingen vinden het leuk om dit één-op-één contact te hebben met hun mentor op Zuid!