We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Op Calvijn Business School leer je...

Ideeën kun je goed verwoorden en presenteren. Je kunt goed contacten leggen en kritisch naar jezelf kijken. Je hebt leren netwerken. Bovenal heb je een goed beeld van wat er in bedrijven gebeurt. Je weet daarom ook welke vervolgopleiding en welk beroep bij jou past. Met je businessschoolcertificaat kun je bewijzen dat je ondernemend en succesvol bent. Je hebt daarom eerder toegang tot bepaalde vervolgstudies.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen studentmentor te kiezen: een hbo-student die iets ouder is dan jij en al iets meer ervaring heeft met het kiezen van een opleiding, met plannen en organiseren en met het afleggen van examens. Na een speeddate op school kies jij je eigen mentor, met wie je wekelijks afspreekt, oftewel: Mentoren op Zuid.