We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

1 2 3 4
Samen leven

We zijn een kleine school. Je leert snel iedereen kennen. Er is altijd iemand in de buurt om je te helpen, wegwijs te maken of gezellig mee te kletsen. We vinden het belangrijk dat er naar je geluisterd wordt als je je verhaal kwijt wilt. Want als we elkaar begrijpen dan voelt dat goed en veilig. Onze docenten, mentoren en ons Ondersteuningsteam helpen je daarbij. We gaan altijd uit van het positieve. Je kunt altijd op ons rekenen. Wij zijn er voor jou!

1 2 3 4
Samen leren

Op CBSplus werken uitstekende docenten en mentoren. Je bepaalt in de brugklas samen met je mentor en je ouders welke doelen je wilt bereiken. We noemen dat MOL-gesprekken. Wat past goed bij jou? Waar wil je in uitblinken? Wil je leren vriendschappen aan te gaan? Zoals een sporter trots is als ie kampioen wordt of een medaille wint, zo kun je ook trots zijn op jezelf als je je eigen doelen behaalt. Wij helpen je daarbij. Daar zijn we goed in. Wees niet ongerust als het niet in één keer lukt. Daar leer je van. Samen met ons gaat je dat zeker lukken.

1 2 3 4
Samen kiezen

Keuzes maken komt dagelijks voor. Ook op school. Wie wil je zijn? Welk profiel kies je? Welke aanpak hanteer je? Op welke manier verwerk je de leerstof? Als je lessen voorbij zijn kun je ervoor kiezen om op school blijven om huiswerkopdrachten te maken. Je krijgt daarbij begeleiding en ondersteuning van goede leraren en coaches. Als je dat handig aanpakt, hoef je thuis minder te doen. ‘Thuiswerkarm’ noemen we dat.

1 2 3 4
Laptops

Iedere leerling krijgt bij ons een eigen laptop. Die gebruiken zij in de lessen bij het leer- en maakwerk.

En als er nu een probleem is met je laptop, dan is er iedere dag een laptopservice!

Klein en veilig

Goed onderwijs en veel persoonlijke aandacht: dat is CBSplus! Op onze school start je in de verlengde brugklas mavo/havo. De meeste leerlingen stromen daarna door naar havo-3 of mavo-3. Samen met je mentor stel je je eigen doelen. Wat wil je bereiken? Wat is je ambitie? En hoe ga je dat aanpakken? Wij ondersteunen je daarbij! Ook als het soms even tegenzit. Je kunt altijd op ons rekenen. Wij garanderen dat jij uiteindelijk je diploma haalt. Maar daar moet je natuurlijk zelf ook wat voor doen. Als jij je daarvoor inzet, dan haal je dat. Daar zijn we van overtuigd. Heb jij je vmbo-diploma of zit je in havo 3? Dan kun jij doorstromen naar CBSplus havo 4!