Jouw school, jouw Business

1 2 3
Talentmodules

Vanaf de eerste klas volg je projecten, de zogenoemde 'talentmodules'. Voorbeelden daarvan zijn science, drama, onderzoek & ondernemen en bewegen, sport en maatschappij (BSM). Je ontwikkelt zo allerlei kwaliteiten die goed zijn voor jouw creativiteit, vermogen tot samenwerken en ondernemerszin.  

Natuurlijk krijg je ook les in de vakken die je op elke school krijgt, zoals Nederlands, Engels, economie, wiskunde en geschiedenis.

1 2 3
Diploma én een Vecon-certificaat

Naast het behalen van je mavo- of havodiploma ontvang je het officiële businessschoolcertificaat van Vecon. Dit is een landelijk certificaat dat bewijst dat jij succesvol en ondernemend bent. 

1 2 3
Succesvol en ondernemend

Als je bij ons van school gaat, heb je een mavo- of havodiploma en bezit je veel kwaliteiten. Je hebt zelfvertrouwen, kunt plannen, doelen stellen, je ideeën verwoorden, presenteren en contacten leggen (netwerken). Bovenal heb je een goed beeld van wat er in bedrijven gebeurt. Je weet daarom ook welke vervolgopleiding en welk beroep bij jou past. Met je businessschoolcertificaat heb je eerder toegang tot bepaalde vervolgstudies. 

Welkom!

Zit jij vol ideeën? Heb je lef en houd je van uitdagingen? Neem je initiatief, maar werk je ook graag samen? Of zoek je gewoon een school met goed onderwijs en aandacht voor jou? Dan is Calvijn Business School misschien wel jouw school. 

Wij zijn een bijzondere school en we leren je naast de gewone lesstof ook vaardigheden aan om later een bedrijf op te zetten of in een bedrijf te werken. Bijvoorbeeld door extra sportlessen, waarin tactiek, strategieën en leiderschapskwaliteiten aan bod komen.

Wij garanderen dat jij je diploma haalt. Daar moet je natuurlijk zelf ook wat voor doen. Maar als jij je inzet, haal je dat. Dat beloven wij. 

Heb jij je vmbo-diploma of zit je in havo 3? Dan kun jij doorstromen naar Calvijn Business School havo 4!