Het Calvijn kerstkoor is op zoek naar jou!

Houd je van zingen en heb je altijd al eens in een koor mee willen zingen? Meld je dan aan voor het Calvijn kerstkoor! Het Calvijn kerstkoor bestaat al vele jaren en is op zoek naar nieuwe deelnemers om op maandagavond 18 december een aantal liederen te zingen tijdens de kerstviering in de Laurenskerk. De jaarlijkse kerstviering in de Laurenskerk is een echte traditie geworden en wordt zowel door leerlingen, ouders en (oud-)medewerkers met veel plezier bijgewoond.

Meld je vandaag nog aan! Het koor is op zoek naar medewerkers, leerlingen, collega’s en anderen die het koor willen komen versterken. Draag jij Calvijn een warm hart toe, kun je zingen en heb je zin om gezamenlijk liederen in te studeren die in de Laurenskerk ten gehore worden gebracht? Meld je dan aan! Alle stemmen zijn welkom en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je krijgt de teksten en melodieën met jouw stempartij via de e-mail toegestuurd om te kunnen oefenen. 

Wanneer repeteren we? We repeteren ongeveer 6 dinsdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine van het Vreewijk Lyceum (Grift 30 te Rotterdam) onder leiding van Wil Kania, docent muziek. De eerste repetitieavond is dinsdag 24 oktober. 

Aanmelden. Wil je meedoen en onze jarenlange traditie voortzetten, mail dan naar w.m.h.kania@calvijn.nl.

 

Je bent van harte welkom!