We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Calvijnscholen verheugd over nieuwbouw voor 21ste eeuws onderwijs

Op 19 februari hebben de schoolbesturen CVO, BOOR en LMC een convenant getekend om het voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid anders te organiseren en zo tot een gevarieerder onderwijsaanbod te komen. Voor Calvijn betekent dit dat er een nieuw schoolgebouw komt in het te ontwikkelen Stadionpark.

De gemaakte afspraken over aansprekende profileringen en onderwijsconcepten sluiten volledig aan bij de strategische plannen van Calvijn en versterken onze positie in Rotterdam-Zuid. We zullen dan ook onverminderd blijven bouwen aan kwalitatief goede scholen met uitstekende onderwijsresultaten en aansprekende profielen.

De veranderingen hebben geen invloed op de schoolcarrière van onze leerlingen. Ons uitgangspunt blijft dat er zowel de komende jaren als ná 2023 voor alle leerlingen een school in de buurt is die bij hen past. Het geven van eigentijds onderwijs, waarbij we gebruik maken van moderne middelen, is en blijft onze basis.

Lees meer over de ontwikkelingen op https://onderwijs010.nl/gevarieerder-voortgezet-onderwijs-op-zuid