We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Brugklaskamp 2019 groot succes

Het brugklaskamp in Leusden was een groot succes. Afgelopen maandag gingen 57 leerlingen met bus op weg naar Leusden. Op woensdagmiddag zijn ze weer aangekomen op school.

kamp4.jpg#asset:8678

Onder leiding van een groot aantal collega's van de Business School gingen de leerlingen naar het YMCA-terrein in Leusden. Voor sommige leerlingen was het de eerste keer dat ze overnachtten in een tent. Een leuke ervaring!

Een van de begeleidende docenten vertelt het volgende: "Het kamp was heel erg leuk, maar soms ook vermoeiend. Mijn persoonlijke hoogtepunt was toch wel de leerlingen laten schrikken tijdens de reflectortocht. Het was erg mooi om te zien en te horen dat de soms bange leerlingen elkaar erdoorheen sleepten. De sfeer tussen de leerlingen en de docenten was erg goed. Heel fijn om elkaar van een andere kant te zien."

Een andere docent zegt: "Drie dagen op en top genieten met de kersverse brugklas leerlingen! We kunnen terugblikken op een zeer geslaagd brugklaskamp waarbij kennismaken, samenwerken en groepsvorming centraal stond."