We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Inspiratielunch leerkrachten groep 7/8

De inspiratielunch wordt verzet naar een nieuwe datum. Deze datum wordt na de herfstvakantie bekendgemaakt. De lunch zal plaatsvinden op een woensdagmiddag van 13.00-16.00 uur.

Calvijn Business school is vernieuwd! De school is nu nog leuker en biedt meer! Wij zijn gegroeid en het gebouw heeft een metamorfose ondergaan. Dit geldt ook voor het team dat verjongd is met inspirerende enthousiaste docenten. 

Niet alleen bieden we kansen op het gebied van ondernemen. Vanaf nu zijn alle profielen te kiezen op mavo- en havo-niveau. En dat willen we aan alle leerkrachten en groep7/8 leerlingen laten weten!

Daarom nodigen wij je uit om ons nieuwe gebouw te laten zien en om kennis te komen maken.  

Dit doen we met een heerlijke lunch en….een inspirerende verrassing! Een bekende, bevlogen docent zal je meenemen in de wereld van het Rotterdamse onderwijs.

Dus kom naar Calvijn Business School en voel de nieuwe vibe!

We willen graag weten of je komt, dit kan je doorgeven aan a.kraaijeveld@calvijn.nl

inspiratielunch-logo-300x225.jpg#asset:8734