We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kennismakingsdag woensdag 29 mei

Leerlingen en ouders van het Vreewijk Lyceum bezochten op woensdag 29 mei de Calvijn Business School voor een kennismaking. Veel leerlingen kwamen langs met hun ouders.

Er is een rondleiding gegeven door leerlingen en docenten, waarbij ze met hun gasten alle hoekjes en gaatjes van de school bezochten. Ook deden bezoekers met hun smartphone een Kahoot-quiz over (de geschiedenis van) het gebouw en de school. 

Natuurlijk was er gelegenheid om kennis te maken met de docenten van de locatie Roerdomplaan. Ook heeft een aantal leerlingen van klas 3 en 4 aan het eind nog de tijd genomen om in gesprek te gaan met de teamleider en docenten.