We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open Lesdag 6 februari 2019

Vandaag hebben wij groep 8 leerlingen mogen ontvangen van verschillende basisscholen! Onze brugklassers hebben de groepen rondgeleid. In 30 minuten heeft groep 8 kennis gemaakt met verschillende vakken en docenten.

Alle groepen 8 hebben lessen van 30 minuten gevolgd voor de vakken ICT, Nederlands, Business School Junior, Natuur-scheikunde, Frans, Duits, Engels en Lichamelijke Opvoeding. Onze brugklassers en collega's waren erg enthousiast en hebben de middag met trots en tevredenheid afgesloten.
Wij hopen dat de groepen 8 een goede indruk hebben gekregen van Calvijn Business School!