We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Voorbereidingen nieuw schooljaar in volle gang

Op Calvijn Business School zijn de voorbereidingen op het nieuwe schooljaar in volle gang. 

De docententeams van de Business School en het Vreewijk Lyceum zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat het goed georganiseerd is zodra de school opengaat na de zomervakantie. Er zijn studiedagen gepland, waarop ook de werkplannen voor de schoolvakken worden herschreven, de Programma’s van Toetsing en Afsluiting (PTA’s) voor de schoolexamens opnieuw worden gevuld en de klassen worden verdeeld.

Niet alleen op onderwijsgebied is het nodige in ontwikkeling; er wordt ook gekeken naar zaken als kleur in het gebouw en het inrichten van vaklokalen. Mevrouw Abozead, teamleider bovenbouw, zegt: ‘Als teamleider word ik blij van de energie die op deze werkmomenten door het gebouw giert. Iedereen zet alles op alles om de verhuizing van de leerlingen en de nieuwe school een succes te laten worden.’

computer.jpg#asset:8216