We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Filmavond klas 1 & 2

Wat was het gezellig en wat vonden de leerlingen van klas 1 en 2 het fijn om een gezellige avond met elkaar en de docenten te hebben. Ondanks alle Coronaperikelen die de wereld momenteel in zijn greep houdt, proberen we binnen de mogelijkheden die er zijn het sociale aspect te onderhouden.

De avond begon met heerlijke pizza’s, speciaal gemaakt door de moeder van Ouassim uit klas 2. De leerlingen mochten kiezen uit een aantal films, uiteraard allemaal geschikt voor +/-12-jarigen! Daar waren niet alle leerlingen het mee eens, maar de docenten en mentoren dachten hier gelukkig hetzelfde over. Er waren een vijftal films om uit te kiezen en de leerlingen gingen naar de film van hun keuze. Halverwege de film trakteerde mevr. Arakelyan op zelfgebakken chocoladetaart en kregen de leerlingen popcorn en een frisje. Er konden nog selfies gemaakt worden bij de Photowall CBS+. Aan de gezichten te zien hebben de leerlingen een leuke avond gehad en is het zeker voor herhaling vatbaar!