We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Inschrijven schaatsmiddag

Traditiegetrouw wordt er ook dit jaar weer een schaatsmiddag georganiseerd door de sectie LO. Op vrijdag 21 februari kun je samen met een aantal docenten gaan schaatsen op de ijsbaan van Rotterdam.

11137_web-large_20190919182125.jpg#asset:9587Deze dag is een normale lesdag, waarbij alleen de leerlingen die zich hebben ingeschreven om 13.30 uur met de bus vertrekken. Voor de overige leerlingen gaan eventuele lessen gewoon door volgens het lesrooster. Uiterlijk 17.00 uur zijn we weer terug bij school.

De kosten voor deze middag bedragen 4 euro als je zelf schaatsen meeneemt of 9 euro als je schaatsen wilt huren.

Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 14 februari opgeven bij dhr. Eilander door het strookje uit de bijlage in een gesloten envelop te doen met daarop je naam + klas + bedrag dat je moet betalen.


Voor eventuele vragen kun je terecht bij dhr. Eilander.

Brief Schaatsen 2020 1