We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Tweede open dag CBSplus groot succes!

Afgelopen vrijdag was de tweede open dag van CBSplus. Het was een goed bezochte open dag  met een heerlijke sfeer en veel energie. 

Teamleider onderbouw mw. Abozead zegt: "We hebben veel positieve gesprekken en reacties gehad. Ik ben dan ook trots op het team en de leerlingen die geholpen hebben!" 

De informatiepresentaties van mw. Kattenberg en de scienceshow trokken veel bekijks. Ook het onderdeel robotica kreeg veel interesse. Hieronder is een korte sfeerimpressie te zien van afgelopen vrijdag. Voor meer foto's en video's, kijk op onze Facebook-pagina en Instagram-pagina!

Zit je in groep 7 of 8 en heb je je nog niet aangemeld voor de kennismakingslessen op 12 februari, klik dan hier om je aan te melden.