We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Groepsvorming op CBSplus

Op CBSplus hechten we veel waarde aan samen leven en aan veiligheid. 

Veiligheid begint met je goed voelen binnen de klas. Hoe ga je met elkaar om, houd je rekening met elkaar en met elkaars grenzen, hoe kun je op een goede manier samen werken en hoe kun je eventueel weerstand bieden tegen groepsdruk? 

Al deze thema's zijn afgelopen dinsdag aan de orde gekomen bij de groepstraining aan de brugklas. Door middel van diverse , sportieve, activiteiten hebben we stil gestaan bij deze onderwerpen. De leerlingen vonden het erg leuk èn leerzaam! Leuk om heel belangrijke zaken te leren zonder dat daar boeken aan te pas komen! Uiteraard zal tijdens de mentorlessen verder gewerkt worden aan de groepsvorming.