We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De inschrijfweken zijn gestart!

Als het goed is heb jij je definitieve advies ontvangen, of heb je misschien deze week het gesprek met de juf of meester over jouw definitieve advies.

Met dit advies en de code die je hebt gekregen, kun je je aanmelden bij de middelbare school waar jij graag heen wilt! Het is belangrijk dat je dit in ieder geval voor 25 maart doet. Als je graag naar onze school wilt, kun je vanaf nu een afspraak maken om je aan te melden. Je kunt een afspraak maken door de school te bellen, 010-4816700, of door het formulier op de site in te vullen.

Wij zouden het leuk vinden je binnenkort te zien!