We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wij zijn volop in beweging!

Zuidermavo en CBSplus (voorheen Calvijn Business School) zijn On the move richting een nieuwe school op Stadionpark. Een nieuw te bouwen school voor mavo, havo en vwo, vlak naast stadion De Kuip. In een gebied dat sport en bewegen ademt. En ons onderwijs beweegt mee!

Gemeente Rotterdam en de drie grootste schoolbesturen van Rotterdam-Zuid hebben de handen ineengeslagen om het voortgezet onderwijs te herstructureren. Het aanbod wordt onderwijsinhoudelijk heel divers, met een sport-georiënteerd scholencomplex bij het nieuwe Stadionpark. We willen dat zoveel mogelijk leerlingen op Zuid ook echt op Zuid naar school gaan. Naar verwachting openen de scholen op Stadionpark in augustus 2023 hun deuren.