Ondernemende leerlingen

1 2 3 4
Verzamel je talenten

In je digitaal talentportfolio verzamel jij alles waar je trots op bent. Een door jou afgenomen interview met een profvoetballer, een filmpje van jouw bedrijfsbezoek, een kunstverslag van een theatervoorstelling of het bedrijfsplan voor jouw eigen onderneming. In de eerste klas begin je met je portfolio en je neemt het mee als je van school gaat.

1 2 3 4
Business Verkenning

In de vierde en vijfde klas van de havo volg je een plus-programma. Vier dagen school en één dag de zogeheten Business Verkenning. Je bezoekt bedrijven, volgt gastcolleges, doet marktonderzoek en/of zet een eigen onderneming op. 

1 2 3 4
Vecon-certificaat

Naast je diploma ontvang je bij ons ook het Vecon-certificaat. Dit is een landelijk erkend certificaat voor succesvolle, ondernemende leerlingen.

1 2 3 4
Diploma boekhouden

Om een bedrijf te runnen en winst te maken, moet je verstand van financiën hebben. Bij ons kun je alvast je boekhouddiploma halen. Handig voor als je later bij een bedrijf werkt of als je je eigen onderneming wilt opzetten. 

Wat zijn jouw talenten?

Als leerling van Calvijn Business School word je klaargestoomd voor de maatschappij. Vanaf de brugklas volg je projecten en ontdek je waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Naast de lessen en projecten staan er ook verschillende excursies en activiteiten op het programma.