We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

De talentvolle leerling

1 2
Verzamel je talenten

In je digitaal talentportfolio verzamel jij alles waar je trots op bent. Een door jou afgenomen interview met een profvoetballer, een filmpje van jouw bedrijfsbezoek, een kunstverslag van een theatervoorstelling of het bedrijfsplan voor jouw eigen onderneming. In de eerste klas begin je met je portfolio en je neemt het mee als je van school gaat.

1 2
Pluslessen

De "plus" van CBSplus zie je terug in onze pluslessen. Dit zijn uitdagende lessen waar leren door doen centraal staat en waarin je zelf op ontdekkingstocht gaat. Je werkt aan doe-opdrachten binnen de thema's sport en bewegen, kunst en media en technologie.

Wat zijn jouw talenten?

Als leerling van CBSplus bereiden we je voor op een mooie vervolgopleiding. Naast veel kennis en informatie doen we ons best je ook levenslessen mee te geven.
In onze brugklas ontdek je waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Naast de lessen en projecten staan er ook verschillende excursies en activiteiten op het programma.