We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Succes begint hier!

Hou jij van denken maar ook van doen? Heb je een havo/vwo, havo, mavo/havo, mavo of vmbo tl/gl of vmbo gl advies? En wil je graag eerst Rotterdam en dan misschien wel de hele wereld veroveren? Kom dan naar Calvijn Business School! We zien en spreken je graag op onze open dag!

Open dag
Onze Open Dag is helaas al geweest op 2 februari. Als je deze gemist hebt en toch graag nog meer wilt weten over Calvijn Business School, stuur dan een mailtje naar h.j.klop@calvijn.nl voor een VIP-rondleiding.

Bekijk ook onze schoolfolder hier. Wil je je inschrijven, klik dan hier voor meer informatie.