We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Ouderkring

Contact met ouders vinden wij erg belangrijk. In de ouderkring hebben ouders uit verschillende klassen met de directie een open gesprek over allerlei zaken die de school betreffen. De ouders uit de ouderkring hebben een belangrijke adviserende en signalerende rol. Samen bouwen we aan voortdurende kwaliteitsverbetering.

In de ouderkring zijn ouders uit elke klas vertegenwoordigd. De ouderkring komt vier keer per jaar bij elkaar. Eén ouder uit de ouderkring zit ook in de medezeggenschapsraad (MR).

Wilt u als ouder deelnemen aan de ouderkring? Geef u dan op via cbsplus@calvijn.nl of via de mentor van uw zoon of dochter.