We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Over ons

Portus CBSplus is een christelijke school voor havo en mavo in Rotterdam-Zuid. We zijn onderdeel van Portus Scholengroep: een veilige haven voor leerlingen uit de regio Rotterdam-Zuid. 

Heb je een mavo-, vmbo-gl-, vmbo-tl- of havoadvies, dan ben je op CBSplus van harte welkom. Ons hele team staat dichtbij jou. Dat betekent dat wij er samen met jou een geweldige en onvergetelijke schooltijd van gaan maken. We leggen de lat hoog en dagen je uit. Op CBSplus willen wij het maximale uit jou halen. Dat kan alleen als jij je goed en veilig voelt op school. Daar gaan wij samen met jou voor zorgen!