We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

CBS plus: de school die dichtbij jou staat!

Op CBSplus staan we dichtbij jou. Dat betekent dat we er samen met jou een geweldige en onvergetelijke schooltijd van maken! We leggen de lat hoog en dagen je uit. Maar dat kan alleen als jij je goed en veilig voelt op school. Daar zorgen wij samen met jou voor!

Samen leven

CBSplus is een kleine school. Je leert snel iedereen kennen. Fijn, want dan is er altijd wel iemand om je te helpen of om gezellig mee te kletsen. We vinden het ook belangrijk dat er naar je geluister wordt als je je verhaal kwijt wilt. Want als we elkaar begrijpen voelt dat goed en veilig. Op CBSplus gaan we uit van het positieve en kun je altijd op ons rekenen. We zijn er voor jou!

Samen leren

Op CBSplus werken uitstekende docenten en mentoren. Omdat iedereen anders is, vinden we het belangrijk dat jij samen met je mentor en je ouders je eigen doelen bepaalt. Wat past bij jou? Waarin wil jij uitblinken? Maar naast doelen op leergebied kun je ook andere doelen kiezen: bijvoorbeeld om om te leren gaan met vriendschappen. Wij zullen je helpen om je doelen te behalen. En lukt het niet in één keer? Wees niet ongerust, ook daar leer je weer van. Maar samen met ons kun je veel bereiken!

Samen kiezen

Keuzes maken hoort bij het leven. Ook op school. Wie wil je zijn? Welk profiel ga je straks kiezen? Welke manier van werken past bij je? Kies je er voor om je huiswerk thuis te maken, of blijf je op school om aan je opdrachten te werken? Wij bieden je hulp en begeleiding bij het maken van de juiste keuzes!