We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Stage lopen

Tijdens je opleiding op Calvijn Business School maak je kennis met de praktijk...

Misschien droom je er wel eens van: voor één dag de baas zijn van een heel groot bedrijf. Het overkwam onze leerling Gerson die voor één dag de baas van Coca Cola mocht zijn. 

Wij vinden het belangrijk dat je op zoveel mogelijk verschillende manieren kennismaakt met bedrijven, met organisaties en met beroepen. Al vanaf klas 1 ga je op stage! Soms ga je één of meer dagen op stage, soms komt iemand uit een bedrijf een gastles geven aan de klas. 

Onze vmbo-leerlingen gaan bijvoorbeeld een dag naar de Maastoren, het grootste kantoorgebouw van de Benelux, en maken daar kennis met de medewerkers van Deloitte. 

Samen met JINC organiseren wij dat mensen uit bedrijven ons helpen met sollicitatietrainingen of tijdens de carrièrecoach. Wist je bijvoorbeeld dat het heel belangrijk is om een goede eerste indruk te maken als je voor een sollicitatiegesprek wordt uitgenodigd? Handig om te weten, bijvoorbeeld voor je vakantiebaan.

Als je bij ons je opleiding volgt, ontmoet je regelmatig bijzondere mensen en je komt op interessante plaatsen. Zo weet jij als je je diploma in ontvangst neemt, precies wat je later wil worden en welke vervolgopleiding je daarvoor nodig hebt!