We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Uitwisseling met Denemarken

Zit je in klas 4, dan ga op uitwisselingsbezoek naar Denemarken. Je ontmoet in Denemarken ook leeftijdgenoten uit Litouwen. Onze vierdeklassers bekijken tijdens deze trip onder meer de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Internationalisering hoort bij het Nederlandse onderwijs. Daarvoor is Calvijn Business School een samenwerking aangegaan met een middelbare school in Denemarken, de Naesgaard Efterskole in Stubbekøbing, 130 kilometer vanaf Kopenhagen. Van 8 tot en met 12 april zullen onze leerlingen in Denemarken zijn. In september 2018 kwamen er Deense leerlingen naar Rotterdam. Ze bezochten natuurlijk de Kuip, Kinderdijk en Amsterdam.

Links-naesgaard.jpg#asset:7895