We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wij staan voor je klaar

Elke leerling heeft een mentor, dat is één van de docenten. De mentor is de eerste om leerlingen te ondersteunen. Elke week is er een mentorles, waarin je met je klas allerlei dingen met de mentor kunt bespreken. Ook is de mentor er meestal bij tijdens de huiswerkbegeleidingsuren. De mentor voert met jou en je ouders regelmatig gesprekken om te kijken hoe het met je gaat.

Naast de mentor is er een ondersteuningsteam. Hier kun je terecht als je veel moeite hebt met rekenen (dyscalculie) of lezen (dyslexie), of als je een probleem hebt dat je liever niet met je mentor bespreekt.

Als je voor een bepaald vak extra hulp nodig hebt kun je na de les altijd naar de docent toe om extra hulp te vragen. Veel leerlingen vinden het ook makkelijk om even een mailtje naar de docent te sturen.